Transport

Voor het zwaardere werk hebben wij de beschikking over een DAF XF-95 kieptrailer en een XF-95 container wagen, al dan niet uitgerust met trailer/dieplader. Voor het fijnere werk hebben wij een lichte Iveco vrachtwagen voor de deur staan. Met ons wagenpark bestrijken wij de gehele Benelux en Duitsland.

Heeft u behoefte aan één of meer containers dan worden deze conform afspraak op de gewenste locatie geplaatst en nadien opgehaald.. Hieraan zijn geen verdere kosten gemoeid, noch huur noch transportkosten.

Schavemaker BV

Indien nodig maken wij gebruik van de diensten van Schavemaker BV wiens wagenpark bestaat uit circa 200 trekkende voertuigen, waarvan ruim 100 speciaal zijn uitgerust voor het vervoer van staal. Dit stelt ons in staat om elke transportklus te klaren!Gezien onze geografische ligging in het havengebied van IJmuiden zijn wij in tevens staat om zowel zeecontainers als bulkvracht over te slaan. De binnenkomende goederen worden opgeslagen dan wel direct verder getransporteerd middels vrachtwagens, kleinere schepen en/of duwbakken

Scania V8

Met de aankoop van een nieuwe Scania V8 hebben wij ons wagenpark nog verder uitgebreid! Scania V8 …Eén en al kracht!

trucking