Metaalhandel Broersen

Metaalhandel Broersen is sinds 1910 actief in de metaalrecycling branche en kan teruggrijpen op ruim honderd jaar ervaring. Daar waar de eerste generatie Broersen destijds met de handkar deur aan deur ging om lompen en oude metalen in te verzamelen is het bedrijf thans uitgegroeid tot een middelgrote onderneming met als werkgebied de Benelux, Duitsland, Frankrijk, ScandinavieĢˆ en Afrika.

Jaarlijks verwerken wij circa 80.000 ton ijzerschroot en enkele duizenden tonnen non-ferro kijk voor meer informatie en specificaties bij: onze diensten.

Wij zijn VCA* MRF en ISO 9001:2008 gecertificeerd ISO 9001:2008 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagement systeem van ons bedrijf en de wijze waarop Broersen met dit kwaliteitsbeleid omgaat.

Zoekt u een solide partner voor afname van uw schroot dan heeft u die bij deze gevonden.

Wilt u een offerte prijsopgave of wellicht een prijsvergelijking met uw huidige afnemer dan kunt u telefonisch of via email contact met ons opnemen.

Bedrijfsnieuws

Metaalhandel Broersen op Facebook

No Comments

Klik hier om onze Facebook pagina te bekijken

Lees meer

Sponsoring door Broersen

No Comments

Metaalhandel Broersen is sponsor van een aantal verenigingen. Wij zijn echte sportliefhebbers en steunen ondermeer: Voetbalvereniging AZ uit Alkmaar Voetbalvereniging De ...

Lees meer